Finestres mallorquines
  • Fecha:

    01 Mai 2017
  • Autor:

    Carlos Martínez

Dins de l'àmplia varietat de productes que elaborem a la nostra fàbrica de finestres d'alumini, es troben les finestres mallorquines, un clàssic que es manté vigent per molt que passin els anys ja que aporten gran bellesa i protecció als habitatges en les quals s'instal·len. Com sempre, avui aprofitarem aquest espai per explicar-te algunes de les peculiaritats d'aquests tancaments.

CONTRAFINESTRES MOLT PRÀCTIQUES

Les anomenades finestres mallorquines fan referència a la instal·lació d'un tipus de contrafinestres robust, que es col·loca en la part externa de les finestres mitjançant un sistema abisagrat, permetent una senzilla manipulació i regulació que facilita enormement el seu ús diari.

Les llepis d'aquestes contrafinestres poden ser fixes o regulables. Aquestes últimes permeten modificar la seva orientació en funció de les preferències de cada persona, de l'hora del dia o de les condicions climatològiques del moment, la qual cosa dóna lloc a un tipus de finestres molt còmodes i pràctiques.

CONTRAFINESTRES MOLT BONIQUES

Una altra de les característiques en les quals resideix l'èxit de les finestres mallorquines és en el bonic acabat que presenten i que dóna lloc a façanes amb molt més encant. És igual que es tracti d'un habitatge modern en un bloc d'edificis que una casa de planta baixa d'estètica més rústica: aquest tipus de contrafinestres encaixen perfectament en qualsevol entorn arquitectònic i decoratiu gràcies a les moltes possibilitats que ofereixen quant a materials, colors i acabats.

A la nostra fàbrica de finestres d'alumini confeccionem contrafinestres mallorquines en materials com l'alumini o el PVC. Podemos fer que aquests materials imitin a la fusta per donar lloc a finestres més càlides i tradicionals o si optes per una decoració més moderna, també realitzem aquestes contrafinestres en acabats metàl·lics o lacats en diferents colors i textures. En qualsevol cas, es tracta de materials molt resistents i antibacterians per garantir la màxima durada en el temps.

CONTRAFINESTRES MOLT AÏLLANTS

I ja per finalitzar, no podem oblidar-nos que les contrafinestres mallorquines ofereixen un perfecte aïllament tèrmic i acústic als habitatges en les quals s'instal·len. En última instància, això es tradueix en habitatges més protegits en les quals es redueix la factura de climatització en minimitzar les pèrdues de calor a l'hivern i la de fred a l'estiu.

 

Si estàs pensant instal·lar aquest tipus de finestres en el teu habitatge, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. A les nostres botigues t'assessorarem per trobar el model personalitzat de finestra mallorquina que millor s'adapta a la teva llar i a les teves necessitats personals. Visiteu-nos sense compromís.