Qui som

Kialum, Grup Almansa

A Grupo Almansa llancem al mercat la nostra nova marca Kialum per a consolidar la nostra posició en el sector i adaptar-nos als nous temps. Amb ella, ens especialitzem en projectes d'obra nova, en arquitectura, promoció d'habitatges, rehabilitació d'hotels i un servei especial per decoradors i professionals de la fusteria.

Sota aquesta nova imatge i claim "Intelligent System Aluminium", amb Kialum busquem comptar amb un disseny més actual concorde a l'era digital en què vivim i la creativitat, el core business de la companyia.

Per Kialum era imprescindible buscar un claim que inspiris, que fos rellevant, diferent i clar amb l'activitat de l'empresa. "Intelligent System Aluminium" per a nosaltres és un Missatge simple però directe, que apella a qui de veritat sabem fer, Compta qui som i ENS fa més universals.

Les marques no són ens estàtics, són actius que evolucionen i s'adapten a l'entorn. Amb Kialum, creiem fermament que aquesta nova marca aportarà molts avantatges per poder fer front a les noves realitats.

La nova divisió respon a les necessitats actuals i futures dels usuaris, del context digital i dels grans players de la indústria de l'alumini a l'avantguarda de la innovació.

Tenint en compte el servei que ofereix Kialum centrat en el disseny i l'eficiència dels nostres productes, s'ha dibuixat un marc en el logotip inspirat en la finestra, ja que a través d'una finestra Kialum el món es veu diferent, des d'una privacitat inundada de llum natural, còmoda i fora de perill de tota inclemència. A més, la nova tipografia utilitzada suma innovació i agilitat, característiques pròpies del servei Kialum, així com millora la llegibilitat de la marca.