Finestres alumini

5 consells a seguir per renovar les finestres de la teva llar amb èxit

  • 25 Oct 2018

Les finestres són una part fonamental de la nostra llar, oficina o projecte, tant en termes de pressupost com d'aparença. Unir els nostres ambiciosos pensaments sobre estil, forma i disseny amb la partida destinada per triar les finestres d'alumini adequades no és tasca fàcil. Si bé l'alumini és sempre una opció més que segura de material a causa dels seus marcs elegants, línies de visió primes i una força impressionant, la seva naturalesa altament configurable ens ofereix una gran quantitat d'opcions de personalització que sovint poden semblar pertorbadores.

Afortunadament, en Grup Almansa són experts en alumini doncs posseeixen més de 40 anys d'experiència en la millora dels edificis d'Espanya. Sota aquesta premissa, en Grup Almansa, s'han reunit alguns consells sobre com triar les finestres d'alumini adequades per a la seva llar, oficina o projecte:

1. L'edat de l'edifici marcarà l'estil de la finestra més apropiat.

Abans de començar qualsevol reforma és important determinar la data en què es va construir l'immoble. Si la intenció és reemplaçar les finestres per unes altres que mantinguin el caràcter establert, les opcions es redueixen dràsticament. La bona notícia és que, independentment de l'antiguitat de l'edifici i la seva estètica, l'alumini és un material capaç de replicar gairebé qualsevol estil existent, alhora que ofereix els avantatges i beneficis actuals. Així, les propietats més antigues gaudiran gràcies a aquest material d'un estil de fulla lliscant o rasant sense cap temor a fuites de calor o corrents d'aire, mentre que els habitatges més modernes poden gaudir de dissenys molt flexibles com fulles abatibles.

2. Resistència i qualitat de les finestres d'alumini.

Hi ha una sorprenent varietat en la qualitat de l'alumini utilitzat. Les finestres d'alumini són famoses per la seva resistència i durabilitat, permetent l'ús de grans panells de vidre, i amb uns acabats immillorables. "L'alumini de bona qualitat ha de tenir un acabat perfectament llis i uniforme, mentre que el de mala qualitat pot tenir picades quan s'escalfa el perfil durant el recobriment en pols", expliquen des de Grup Almansa, que adverteixen que cal estar atent a aquests detalls.

3. Aconsegueix l'aspecte correcte amb el to de color adequat.

Un nombre gairebé infinit de tons de color poden recobrir els marcs de les finestres d'alumini, el que facilita l'evocació de l'estètica desitjada. Des dels tons únics com el vermell fosc, el blau oceà i el verd provincial fins als colors clàssics com el gris de la força aèria i el negre vulcanitzat ... Cada finestra d'alumini és totalment personalitzable, així que hem d'aprofitar aquest avantatge al nostre favor.

4. Aposta per proveïdors de qualitat.

La forma en què es col·loca la finestra pot variar molt d'un proveïdor a un altre. Per exemple, quan es tracta de sistemes compostos, que combinen dos materials, generalment fusta a l'interior i alumini a l'exterior, hem d'assegurar que els elements del marc intern i extern siguin diferents (en lloc que incloguin un marc de fusta revestit en un alumini). També hem de preguntar quin és l'origen dels elements clau i on es van fabricar realment.

5. Especial atenció a la seguretat.

Les finestres d'alumini són reconegudes per la seva excepcional seguretat. Independentment de com triem el disseny de les finestres d'alumini, totes han de venir integrades amb el bloqueig de punts múltiples per aconseguir una major tranquil·litat. Així, els 'visitants indesitjats' seran rebutjats amb èxit, i qualsevol estil estètic establert es mantindrà gràcies a la integració de seguretat intel·ligent.

Comparteix aquesta notícia